5 Tips voor een stralende huid

Publicatie datum 30-03-2020 20:06:22
Categorie Huid Tips

Stralende huid

Een stralende huid. Wie wil dat nou niet?
Vandaag geven we 5 tips voor die o zo gewilde “ Healthy glow” . Bovendien hebben we een fijne tip voor je handen, die het nu zwaar te verduren hebben met al dat wassen.

Kus voor je handen.

Kunnen jou handen wel wat extra liefde gebruiken nu ze zo veelvuldig worden gewassen? Pamper ze met onze Handcrème, boordevol planten met helende eigenschappen zoals heemst.

Klik hier voor meer info over de Dr. Hauschka Handcrème!

Not a scrub

Wist je dat onze Reinigingscrème niet allen perfect is voor een schoon gezicht, maar ook voor een stralende huid? De crème, boordevol amandel, gebruik je namelijk niet als scrub, maar “stempel” je van binnen naar buiten op je gezicht. De beweging is goed voor de lymfestimulatie. Zo worden de heilzame werkstoffen sneller opgenomen en afvalstoffen beter afgescheiden. Het resultaat: een healty glow!

Klik hier voor meer info over de Dr. Hauschka Reinigingscrème!

Drink water, eet gezonde vetten

Dat wist je waarschijnlijk al, maar doe je het ook? Hydrateer en voed je huid van binnenuit door voldoende water te drinken – minimaal 2 liter per dag – en omega 3 vetten uit bijvoorbeeld vis. Vergeet je steeds water te drinken? Zet dan een stopwatch om het uur, of download een handige app.

Sunkissed Glow

Kan jou bleke huid wel een sunkissed glow gebruiken na het koude weer? Maak dan kennis met onze vernieuwde bronzing Fluid. De fluid kan in combinatie met alle dagcremes gebruikt worden. Meng de twee producten in de palm van je hand en verdeel het over gezicht en hals. Hello sunshine!

Klik hier voor meer info over de Dr. Hauschka Bronzing Fluid!

Stay safe!

Frisse lucht goed voor een gezonde gloed? Jazeker. Bij Dr. Hauschka geloven we in een innerlijke en uiterlijk schoonheid. Normaal zouden we je adviseren er lekker op uit te trekken, nu zeggen we: gooi dat raam open en laat de lentelucht naar binnen. Heb je een balkon of tuin? Geniet daar van een yoga sessie of zonnestralen tussen het thuiswerken door. De beweging en buitenlucht zorgen namelijk voor een betere doorbloeding. Frisse lucht op een veilige manier!

Nachtkracht

Ben jij gewend om voor de nacht een vette creme aan te brengen? Een absolute’ no-go’ voor een healthy glow. Waarom? Ook ‘s nachts moet je huid goed kunnen ademen om te regenereren en zich van afvalstoffen te kunnen ontdoen. Speciaal daarom ontwikkelde Dr. Hauschka een vetvrij Nachtserum. In de ochtend word je wakker met een frisse en stralende huid. Nachtkracht noemen we dat!

Klik hier voor meer info over de Dr. Hauschka Nachtserum!

Bekijk hier het hele Dr. Hauschka assortiment!

Bron: Dr. Hauschka!

Deel deze tip