Alviana zachte natuurcosmetica

Publicatie datum 19-11-2019 10:59:36
Categorie Huid Tips

Alviana is hoogwaardige, biologische, natuurlijke topcosmetica. Bovendien draagt alviana het officiële NATRUE keurmerk.

Natuurlijke en hoogwaardige cosmetica

alviana is hoogwaardige biologische Duitse topkwaliteit cosmetica, geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge richtlijnen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Naast de verzorgende eigenschappen van alviana cosmetica, is het de kwaliteit van de biologische grondstoffen die een cruciale rol speelt. Mensen die waarde hechten aan natuurlijkheid, verdraagbaarheid en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten doen er goed aan de natuurlijke cosmetica van alviana te gebruiken.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Voor alle alviana producten geldt dat ze geen synthetische geuren of kleuren, siliconen of op mineralenolie gebaseerde ingrediënten bevatten en alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. Bovendien wordt de natuurlijke cosmetica van alviana gemaakt van plantaardige grondstoffen en voor zover mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Tijdens het ontwikkelen, produceren en testen worden geen dierproeven uitgevoerd en geen genetische manipulatie gebruikt. Ook draagt alviana het Vegan-keurmerk, wat inhoudt dat alle producten vrij zijn van dierlijke stoffen.

De alviana gezichtsverzorgingslijn

Het assortiment van alviana bestaat uit drie soorten gezichtsverzorging voor de verschillende huidtypen. Voor de gevoelige huid is er de Sensitive-serie, die vrij van parfum is. Voor de rijpere huid is de Anti-Aging Q10-serie ontwikkeld en voor de normale, droge én beschadigde huid is er de Wilde Roos-serie. Alle producten zorgen voor hydratatie, elasticiteit en soepelheid. Naast de gezichtsverzorging biedt alviana heerlijke natuurlijke verzorging voor het hele lichaam met lippenbalsem, shampoo, zeep en bodylotion, op basis van natuurlijke plantenextracten. Kortom, voor elk huidtype én voor elk deel van het lichaam heeft Alviana wat te bieden!

Alviana, ook streelzachte zorgen voor baby’s

De cosmeticaproducten van Alviana zijn zo fris, natuurlijk, zacht en hypoallergeen dat ze ook perfect geschikt zijn voor de babyhuid.

Babydoekjes voor gevoelige huid, Waslotion & Shampoo voor baby’s, Gezichtscrème voor baby’s, Hydraterende crème voor baby’s, Luiercrème voor baby’s, Hydraterende olie voor baby’s: de babyverzorgingsproducten van Alviana voorzien in alle behoeften van de jongste natuurliefhebbers.

Bekijk hier het hele Alviana assortiment!

Bron: Alviana Naturkosmetik

Deel deze tip