Annemarie Borlind verzorging voor de man

Publicatie datum 10-09-2019 16:20:56
Categorie Huid Tips

Steeds meer mannen ontdekken, naast het reinigen van het lichaam, hoe belangrijk de verzorging van hun van hun huid is; een gezond, vitaal en verzorgd uiterlijk van top tot teen geeft u een zeer positieve uitstraling. Het verzorgingssysteem van ANNEMARIE BÖRLIND FOR MEN reinigt en verfrist het lichaam met een revitaliserende douchegel, de rijke voedende scheercrème zorgt voor een zachte scheerbeurt. Voor de verzorging van uw gezicht, is er keuze tussen After Shave Balm, After Shave Gel en Intensive Care Cream.

For Men Scheercreme
Zachte verzorging, zelfs bij het scheren

Ervaar de natuurlijk frisse sensatie van een zacht, kalmerend scheerschuim voor bijzonder zacht, nat scheren. Natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en zoethout hydrateren en verzachten de huid, kalmerend en rustgevend. PEG-vrij.

For Men After-Shave Gel
Een frisse boost na het scheren


Geniet van het frisse gevoel van een strakke en vitale huid. Met anti-aging complex, baobab boom, toverhazelaar en speenkruid verkleint de after-shave gel de poriën, vermindert roodheid van de huid en hydrateert. Toepassen na het scheren. Absorbeert snel zonder residu achter te laten. Voor extra verzorging, raden wij de after-shave balsem en Intensive Care Cream aan.

For Men After-Shave Balsem
Een extra portie zorg voor de mannenhuid

Na het scheren heeft de huid een verzachtende en herstellende verzorging nodig. Het anti-aging complex, ceramiden, vitamine C en zoethout extract kalmeren de door het scheren gestresste huid door deze te voorzien van vocht en de natuurlijke regeneratie te ondersteunen. Na het scheren of reiniging van de huid. Trekt snel in en is niet vet. Voor de droge huid raden we de Intensief verzorgingscrème aan. Bij roodheid eerst de after-shave gel aanbrengen.

For Men Verzorgingscrème
De anti-aging huidverzorging voor een sterke en vitale huid

Met deze gladde crème geniet u van het heilzame gevoel van een verzorgde huid. Een anti-aging complex en aloë vera ondersteunen de natuurlijke regeneratie van de huid en zorgen voor langdurige hydratatie. Breng de Intensief verzorgingscrème na het reinigen aan of in combinatie met after-shave gel of aftershave balsem .

For Men Douchegel
De verfrissende douche ervaring voor hem

Deze frisse en verkwikkende douchegel reinigt en revitaliseert door algen extracten. Is PEG-vrij en zacht voor de huid. 's Morgens om wakker te worden of na een lange dag – een prikkelende douche-ervaring.

Bron: Annemarie Borlind

Deel deze tip