Cadeautips van Dr. Hauschka voor Vaderdag

Publicatie datum 15-06-2021 11:15:56
Categorie Huid Tips , Social Media

20 juni is het Vaderdag. Een mooie dag om de belangrijke mannen in je leven een beetje extra te verwennen. Dr. Hauschka's producten zijn genderless en passend bij verschillende huidbeelden.

Om je op weg te helpen delen we graag de favorieten van de man.

Voor de sportieve man

Bodyolie Berken Arnica


Wil jij een sportieve man in het zonnetje zetten? Deze Bodyolie Berken Arnica is een fijne ondersteuning voor het voorkomen van spierpijn én het verhelpen ervan.

Klik hier om het product te bekijken!


Voor iedere man

Kweepeercrème
 
De Kweepeercrème behoort tot de favoriet van veel mannen. Deze natuurlijke dagcrème is geschikt voor een normaal huidbeeld, gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en ruikt lekker fris. Bij aanschaf van een dagcrème ontvang je nu tijdelijk met de code "vader" een gratis 30ml Reinigingscrème voor jezelf, óf om weg te geven als extra cadeautje.

Klik hier om het product te bekijken!

Voor de gladde man

Reinigingsmelk


Met deze must-have geef je twee cadeaus in één, want dit product kun je ook als scheercrème gebruiken. Daarnaast is de Reinigingsmelk een basisverzorgingsproduct en zowel 's morgens als 's avonds aan te raden voor de zachte reiniging van je gezicht.

Klik hier om het product te bekijken!

Voor een frisse oogopslag

Oogcrème


Wist je dat mannen over het algemeen meer transpireren dan vrouwen? De verdamping van zweet zorgt voor het verlies van vocht en mineralen. Dit veroorzaakt vooral bij mannen donkere kringen onder de ogen. De Dr. Hauschka Oogcrème werkt hydraterend, maakt gladder en past bij ieder huidbeeld.

Klik hier om het product te bekijken!

Bron; Dr. Hauschka

Deel deze tip