Colour Lip Balms!

Publicatie datum 09-04-2019 10:52:30
Categorie Huid Tips

De finishing touch bij je dagelijks beauty ritueel is de verzorging van je lippen. Vind je een lipstick nét teveel van het goede, maar wil je je lippen wel een natuurlijke tintje geven?

Dan zijn onze Colour Lip Balms ideaal: ze beschermen, verzorgen én geven je lippen een subtiele glans en kleur. 

Nude, rose en berry red

Met hun lichte en romige textuur houden onze Colour Lip Balms je lippen zacht en soepel. Plantaardige oliën, zoals jojobaolie, sheabutter en olijfolie, hydrateren en beschermen. Zonnebloempittenwas verzacht en geeft een mooie glans. Het natuurlijke tintje is -net als bij de Beauty Balms- afkomstig van minerale pigmenten. De lippenbalsems hebben een zachte geur van vanille en rozen en zijn beschikbaar in de tinten nude, rose en berry red.

100% veilig

Heel wat lippenbalsems bevatten minerale oliën, zoals vaseline en paraffine. Deze sluiten je huid af en kunnen bovendien via je mond gemakkelijk in je lichaam terechtkomen, wat mogelijk schadelijke gevolgen heeft voor je gezondheid. 

Deze Colour Lip Balms bieden een natuurlijk en veilig alternatief. Ze leggen een beschermend laagje op je lippen zonder je huid af te sluiten. Niet alleen 100% veilig, maar ook helemaal kus-proef! 

Waarom Weleda’s Colour Lip Balms?

  • Beschermt en houdt je lippen zacht en soepel 
  • Geeft subtiele kleur en glans
  • Voorkomt uitdroging
  • Lichte en romige textuur
  • Vegan

Bron: Weleda

Deel deze tip