Dr. Hauschka Make-up

Publicatie datum 13-08-2019 13:24:24
Categorie Huid Tips

Niemand is zo mooi als jij. 

Met de make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie je bent, en laat jij je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Ontdek zelf hoe onze natuurlijke make-up je persoonlijkheid benadrukt, in plaats van verhult.

Natuurlijk expressieve Make-up.

Uitstraling en levendigheid is onze definite van schoonheid. Dat is hoe de natuurlijke make-up van Dr. Hauschka jouw unieke persoonlijkheid laat stralen. Onze make-up producten bevatten minerale pigmenten die perfect aansluiten bij jouw huidskleur. Met verschillende kleuren experimenteren en afhankelijk van je stemming verschillende looks uitproberen: de veelzijdige kleurrijke make-uplijn van Dr. Hauschka is ontstaan in samenwerking met professionele visagisten. 

Onze make-up is 100% natuurlijk.

Voor de make-up producten van Dr. Hauschka gelden dezelfde eisen als voor ons hele assortiment: onze cosmetica is 100% natuurlijk. Dit komt omdat we, indien beschikbaar, grondstoffen uit de biologische landbouw gebruiken, bij voorkeur in Demeter-kwaliteit. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke make-uplijn die je unieke persoonlijkheid benadrukt. 

Heilzame ingrediënten in onze make-up.

Onze make-up producten bevatten kostbare oliën, wassen en extracten van geneeskrachtige planten. Zoals bijvoorbeeld toverhazelaar, salie en klaver. Deze zijn onder andere te vinden in onze concealers en poeders. Ze bieden je huid evenwichtige en stimulerende impulsen, terwijl granaatappel extracten en macadamia-nootolie de huid beschermen en verzorgen. Voor de oogschaduw, vloeibare eyeliner en mascara kiezen we medicinale planten die je ogen kalmeren, zoals ogentroost en zwarte thee. Rozenbloesems en klaver hebben op hun beurt een harmoniserend en revitaliserend effect in de formules voor onze Lipsticks, Lip Gloss en Lip Liner. 

Make-up tips van professionele visagisten.

Dr. Hauschka Make-up voldoet aan de hoogste normen. Het is net zo gewild bij podium- en filmacteurs als bij internationaal actieve make-up artists. Met welke technieken werken deze professionals? Hoe werkt natuurlijke contouring? Welke producten gebruiken zij het meest? Dr. Hauschka's make-up artists delen hun professionele tips voor een alledaagse look tot aan een glamoureuze uitstraling. 

Bekijk hier de make-up lijn van Dr. Hauschka

Bron: Dr. Hauschka

Deel deze tip