Earth Line

Publicatie datum 28-05-2019 10:05:34
Categorie Huid Tips

Kies voor natuurlijke verzorging

Een gezonde huid is een combinatie van essentiële vetten, vitaminen en antioxidanten. Earth Line Skin en Body Care levert synergetische formuleringen van pure biologische plantenoliën, actieve planten en essentiële vitaminen, in een basis van vitamine E voor een optimale absorptie en werkzaamheid.

Earth Line producten zijn gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control, de meest gerespecteerde certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector.

Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen paraffine, parabenen, synthetische kleurstoffen of parfums.

De meeste producten zijn Vegan. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij.

Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% gecertificeerd natuurlijke ingrediënten

Steeds meer mensen kampen met huidproblemen. Uit onderzoek van de afdeling dermatologie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam blijkt dat maar liefst een op de drie mensen een gevoelige huid heeft. Daarvan is bij een op de tien zelfs sprake van een huidallergie, die wordt veroorzaakt door synthetische ingrediënten in huidverzorgingsproducten zoals paraffine, parfum, kleurstoffen en parabenen.

De zuiverste Elementen

Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert alles. Alles dat op de huid wordt gebracht kan in het lichaam komen. Dit is de reden waarom de zuiverste ingre­diënten van vitaal belang zijn.

Biologische oliën, planten- en kruidenextracten zijn veilig, zeer werkzaam en werken synergetisch om de balans van de huid op natuurlijke wijze te ondersteunen.

Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% gecertificeerd natuurlijke ingrediënten en zijn zo natuurzuiver dat ze bij wijze van spreken eetbaar zijn.

Earth line vrij van microplastics

Naast bewust te kiezen voor de gezondheid van jou en in het bijzonder jouw huid, staat Earth Line ook voor duurzaamheid en milieu. Ook wij vinden het groeiend plastic probleem wereldwijd zorgwekkend. Earth Line huidverzorgingsproducten zijn dan ook gegarandeerd vrij van microplastics. We zijn ook trots dat wij het logo ‘Zero plastic inside’ mogen voeren. Het logo maakt het voor consumenten in één oogopslag duidelijk dat het betreffende merk gegarandeerd 100% plastic vrij is!

‘Lees meer over Zero plastic inside’

Earth line denkt aan onze bossen

Wist je dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos wereldwijd verdwijnt? De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Door FSC te gebruiken, draagt Earth Line en dus ook jij, direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

‘Voor het hele ‘bossen’ verhaal’

Gezichtsverzorging

100% gecertificeerd natuurzuivere gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten die nodig zijn voor een optimale gezichtsverzorging, zoals reinigingsproducten, (gekleurde) gezichtscremes, serum, masker en zonnebrandproducten.

Bekijk hier de Gezichtsverzorging van Earth Line!

Lichaamsverzorging

Zorg goed voor je lichaam met onze gecertificeerd natuurlijke producten. Verzorg, bescherm en verwen je huid met Earth Line lichaamsverzorgingsproducten.

Bekijk hier de Lichaamsverzorging van Earth Line!

Haarverzorging

Gecertificeerd natuurlijke reiniging en verzorging voor het in balans brengen van hoofdhuid en haren.

Bekijk hier de Haarverzorging van Earth Line!

Zonneverzorging

Naast perfect werkzame zonnebrandproducten met 100% breed spectrum non-nano minerale filters, ook diverse andere producten zoals voorbereidende zonneproducten als een aftersun. Een complete zonneserie waar je blij van wordt.

Bekijk hier de Haarverzorging van Earth Line!


Bekijk hier het hele assortiment van Earht Line

Bron: Earth Line

Deel deze tip