English Tea Shop

Publicatie datum 26-11-2019 09:06:08
Categorie Info , Thee ideeën

Een mix van de beste en meest verse ingrediënten.

English Tea shop- Het verhaal

We houden van goede thee.

Verfrissend, verkwikkend, robuust of rustgevend, onze liefde voor thee doordrenkt alles wat we doen: van het blenden in onze eigen fabriek in Sri Lanka tot uw vers gezette kop thee.
Maar thee is veel meer dan dat. We geven om iedereen in onze organisatie. Van plukkers tot verpakkers, tot blenders, tot drinkers. Kleine landbouw, biologisch, fairtrade en duurzaam zijn woorden die ons nauw aan het hart liggen. Niet alleen voor de impact die ze hebben op onze eigen onderneming, maar ook voor toekomstige generaties.
Hou je van fruitig of fris? Iets om je op te peppen of te relaxen? Natuurlijk hebben we ook de klassiekers (onze Engelse ontbijtthee is daar één van de beste van), maar soms heeft iedereen een Chocolate Super Berry Burst nodig om dingen op te vrolijken.
Onze thee komt met liefde uit Sri Lanka naar je toe.

 

We weten hoe belangrijk thee is.

En we weten hoe belangrijk het is om direct naar de bron te gaan. Daarom hebben we English Tea Shop opgericht, om je uitstekende thee uit het hart van Sri Lanka te brengen.
Sinds 2010 halen we de beste thee van de beste boerderijen ter wereld. Vervolgens combineert ons team van experts ze in onze eigen fabriek om de juiste balans van lekkere smaken te creëren. Daarna wordt onze thee met de hand verpakt, waardoor onze CO2-voetafdruk wordt verkleind. Vanaf daar is het een hink, stap en sprong over de zee en rond de hele wereld - in je beker.

 

We geven veel om de manier waarop onze thee wordt verbouwd en geoogst.

'Duurzaam' is niet alleen een modewoord voor ons - het drijft alles wat we doen. We zijn trots op onze certificeringen van de Soil Association en Fairtrade International, en niet te vergeten de Control Union-certificeringen en de verschillende andere kwaliteitsmanagementsystemen. Maar we gaan nog verder. Onze thee en ingrediënten zijn afkomstig van kleine boeren in beperkte hoeveelheden, geteeld zonder kunstmest of pesticiden. We zijn toegewijd om de wereld te erkennen en te vertellen hoe deze kleine boeren een enorme impact hebben op het behoud van het natuurlijke ecosysteem van de planeet voor vele generaties na ons. We betalen ze een premie bovenop de Fairtrade-prijs om ervoor te zorgen dat ze op de meest duurzame manier kunnen telen. Niet alleen dat, we nemen maatregelen om het welzijn van de boeren en hun families te verbeteren. Op die manier kunnen we nog generaties lang genieten van hun heerlijke thee. En dat is goed voor iedereen.


 

We hebben geluk om te werken met een aantal van de mooiste en meest toegewijde mensen.

 Als bedrijf streven we ernaar de levens van onze medewerkers te verbeteren. We noemen het; "Love Care Change". In onze fabriek in Sri Lanka hebben we interne trainingsprogramma's om het leven van onze medewerkers te verbeteren. De onderwerpen variëren van Engels, informatietechnologie tot verschillende persoonlijkheids- en attitudetraining en praktisch belangrijke onderwerpen zoals theeproeverij, landbouw enz. We ondersteunen ook de lokale gemeenschap. We zijn toegewijd om de gemeenschap op grote schaal te helpen in tijden van nood. Bovendien vinden we het geweldig als onze klanten schrijven om ons te vertellen over hun thee-ervaring. Zelfs als het slecht is. Het is de enige manier waarop we onze thee kunnen blijven verbeteren. Zoals onze verpakking zegt: "Wij waarderen uw feedback om ons te helpen u beter van dienst te zijn." Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Bekijk hier het English Tea Shop assortiment

Bron: English Tea Shop

Deel deze tip