Publicatie datum
16-11-2021 10:02:24
Categorie
Recepten
Erwtensoep glutenvrij recept met walnootolie en peterselie van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 10 minuten. Je maakt dit gerecht met Kruidenmixen, ORAC + chili botanico-mix & Walnootolie van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Lunchgerechten, Brunch, Voorgerechten, Tussendoortje & Soep. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.
De knoflook pellen en in grove schijven snijden en samen met de andere ingrediënten in een blender doen. Alles gedurende ca. 8 minuten mixen totdat de temperatuur van de soep door de wrijvingshitte van de blender ongeveer 75°C bedraagt. Daarna de schuimige erwtensoep in een diep bord gieten en met een beetje platte peterselie en een theelepel erwten per bord decoreren. Eventueel nog wat extra walnootolie naar smaak toevoegen.
Bron: Amanprana.eu & Stefano Vicinoadio
KlantenService