Filiaal Bergen op Zoom

Publicatie datum 05-11-2021 14:14:51
Categorie Winkels

De vestiging van de Rode Pilaren in de Bergen op Zoomse Zuivelstraat is het laatste pand dat nog dienst deed als woonhuis. In 2008 opende het Zeeuwse bedrijf ook haar deuren in Brabant. Bijna 7 maanden duurde de verbouwing. Een team van vaklieden had er de handen vol aan. Maar wat is het geweldig geworden! De diepe winkel heeft een nostalgisch karakter, met authentieke elementen als glas in lood, eeuwenoude balkenplafonds, en fonkelende kroonluchters.

Nieuwe interieurstukken, zoals de metershoge vitrinekasten en de wenteltrap, kregen een nostalgische uitstraling. Langs de wanden staan de naamgevers van de winkel: sierlijke pilaartjes, geschilderd in een warmrode tint. Maar vergis u niet, achter die nostalgische huiselijkheid gaat een hypermodern bedrijf schuil, dat werkt volgens de nieuwste inzichten in de natuurgezondheid.

De Rode Pilaren is zonder twijfel al jaren koploper in natuurgeneeskunde die gebaseerd is op een gedetailleerde kennis van zaken. De Rode Pilaren heeft een ijzersterk concept: een breed en diepgaand assortiment; snelle levering – binnen 48 uur- van producten die niet op voorraad zijn; scherpe afspraken met leveranciers en daardoor scherpe prijzen. Maar vooral: een excellente kennis van zaken, om de klant een onderbouwd advies te kunnen geven dat perfect aansluit bij diens behoeften.
Om die kennis te kunnen bieden, bouwt een speciaal voor die taak in dienst genomen groepje medewerkerkers continu aan een unieke database. Alle natuurgeneeskundige producten van eindeloos veel merken zijn er in opgenomen. Duidelijkheid, topkwaliteit en persoonlijke service staan bij de Rode Pilaren nummer één.

Boven de winkel is ook de eerste Schoonheidssalon van de Rode Pilaren te vinden waar de vakkundige schoonheidsspecialistes werken met natuurlijke verzorgingsproducten!

De Rode Pilaren - Bergen op Zoom
Zuivelstraat 37
4611 PE Bergen op Zoom
Nederland

Telefoon 0164-236375
Email: bergenopzoom@derodepilaren.nl


Openingstijden:

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Deel deze tip