Filiaal Goes

Publicatie datum 26-04-2022 10:23:14
Categorie Winkels

Het filiaal van de Rode Pilaren in Goes is gevestigd aan de Lombardstraat, vlakbij de druk bezochte Grote Markt, tegenover het oude postkantoor.
Al meer dan 20 jaar het bekende adres voor gezonde voeding, uiterlijke verzorging, gezond afslanken, heerlijke etherische oliën en cadeautjes.

In één van de oudste straatjes van Goes is deze nostalgische Drogisterij ingericht met oude apothekerskasten en een grote verzameling gapers. In de winkel vindt u een groot assortiment homeopathie, voedingssupplementen en gezondheidsproducten maar tevens ook een groot assortiment huid- en haarverzorging op natuurlijke basis, vrij van parabenen, paraffine en chemische geur- en kleurstoffen.

Vanwege de unieke uitstraling van deze Drogisterij/Kruiderij en de aanwezigheid van vriendelijke, gediplomeerde drogisterijmedewerksters, geeft het een aangenaam en een vertrouwd gevoel om de winkel te bezoeken. Alle medewerksters hebben gedreven kennis van de producten en kunnen u goed adviseren over allerlei vragen met betrekking tot uw gezondheid.

Niet alleen de keuze van het zelfzorg-assortiment met gezondheidsproducten is ruim, ook het assortiment specerijen, kruidenmengsels, gezonde theeën, oudhollands-snoep en gedroogde zuidvruchten is enorm.

De bereikbaarheid van het filiaal in Goes is goed en herkenbaar aan de gapers voor de deur met de rode zuilen bij de ingang. De winkel is verrassend diep en spannend ingericht met een aparte kruiden- en theehoek voor de liefhebbers.

Sinds kort is naast de winkel is ook de Schoonheidssalon van de Rode Pilaren te vinden waar onze vakkundige schoonheidsspecialistes werken met uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten.

De Rode Pilaren - Goes
Lombardstraat 6
4461 AG Goes
Nederland

Telefoon 0113-250515

Email: info@derodepilaren.nl

Openingstijden:



Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Deel deze tip