Griekse aardappelsla

Publicatie datum 28-07-2021 12:46:33
Categorie Recepten , Social Media

Griekse aardappelsla van Chantal Voets is te bereiden in 35 minuten. Je maakt dit gerecht met Olijfolie - Hermanos Catalan & ORAC botanico-mix van Amanprana. Dit recept uit de Griekse keuken is heerlijk als Lunchgerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Bijgerecht & Salade. Tevens past het perfect in een Vegetarisch & Glutenvrij dieet.

  • Recept geschikt voor: 4 personen
  • Voorbereidingstijd:15 minuten
  • Bereidingstijd:20 minuten
  • Totale bereiding: 35 minuten

Ingrediënten voor griekse aardappelsla

  • 500 g aardappelen
  • 125 g tuinbonen (of grote witte bonen)
  • 1 lenteuitje, in ringetjes
  • 2 hardgekookte eieren, in grove stukken gehakt
  • 3 artisjokharten (gekookt of uit glas) in stukjes gesneden
  • een paar zwarte olijven

Dressing

 

Bereiding van griekse aardappelsla

De aardappelen goed boenen en koken. Als ze gaar zijn afgieten, laten afkoelen en in blokjes snijden. Intussen de tuinbonen laten uitlekken.

In een grote slakom de aardappelen, de tuinbonen en de andere ingrediënten door elkaar scheppen.

Alle ingrediënten van de dressing goed mengen en door de salade roeren.
Afsmaken met cayennepeper en zeezout.

Bron: AmanPrana.eu

Deel deze tip