Halloween soep van pastinaak en zwarte knoflook van Chantal Voets is te bereiden in 25 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Olijfolie - Amanprana Premium, Gedroogde citroen & Zwarte knoflook van Amanprana. Dit recept uit de Belgische, Nederlandse & Franse keuken is heerlijk als Voorgerechten & Soep. Tevens past het perfect in een Lactosevrij, Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.
Recept geschikt voor: 4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale bereiding: 25 minuten
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 bleekselder
- 2 el olijfolie
- 400 gram pastinaak
- 250 gram aardappelen
- 1 groentebouillon blokje
- 4 teentjes zwarte knoflook
- Snufje Fleur de sel
- Zwarte peper
- Tijm
- 1 theelepel zwarte citroenpoeder
Bereiding van halloween soep van pastinaak en zwarte knoflook
- Schil de ui en snijd de bleekselder in stukken. Hak beide fijn.
- Zet een pot op een middelmatig vuur met 1 eetlepel olijfolie.
- Doe de groenten erbij en bak deze een paar minuutjes op een laag vuur.
- Hak de pastinaak en de aardappelen in kleine blokjes en voeg deze toe.
- Voeg er water aan toe tot alles ruim onder water staat.
- Verkruimel het groentebouillonblokje erin en laat het geheel koken totdat alles gaar is.
- Maak de soep af met de kruiden.
- Doe de soep in kommetjes.
- Pureer de zwarte knoflook en maak met dit mengsel een spinnenweb of vleermuis in elke kom.
Bron:
Amanprana
https://www.amanprana.eu/recept/halloween-gerecht-soep-van-pastinaak-en-zwarte-knoflook/
KlantenService