Publicatie datum
13-07-2016 11:18:45
Categorie
Recepten
Zo kun je onderweg toch je muesli ontbijtje eten
Muesli ontbijt koek met kaneel
Doe de havermuesli in de blender en doe het vervolgens in een grote kom. Doe ook de bananen in de blender en pureer ze glad. Voeg de bananen samen met de rest van de ingrediënten (met uitzondering van het ei) toe aan de havermuesli. Proef even en voeg naar hartenlust nog iets van de ingrediënten toe. Als het lekker op smaak is spatel je ook de geklutste eieren erdoor. Leg het op een vel bakpapier, doe er een stuk folie over en rol het met een deegroller plat, het lekkerst is om het zo dun mogelijk te maken. Kerf er repen in. Als je muesli met lijnzaad gebruikt zet je ze ca. 55-60 minuten in een voorverwarmde oven op 100 graden. Gebruik je muesli zonder lijnzaad dan zet je ze ca. 40-45 minuten in de oven op ongeveer 140-150 graden. Als je de koeken liever wat harder wilt laat je ze nog een kwartier langer in de oven.
Muesli ontbijt koek met kaneel
250 gram havermuesli
KlantenService