NIEUW Vloeibare dagcremes van Dr. Hauschka

Publicatie datum 09-03-2021 15:45:43
Categorie Huid Tips

NIEUW: vloeibare dagcrèmes die activeren, kalmeren en balanceren. De kracht van planten vormt al meer dan 50 jaar de essentie van Dr. Hauschka’s 100% natuurlijke en dierproefvrije cosmetica. Deze flower power zit nu ook in hun nieuwe lijn vloeibare dagcrèmes. Roos, abrikoos en wondklaver tonen hun kracht. Ze ontvouwen hun activerende, kalmerende en balancerende effecten. De lichte textuur trekt snel in, hydrateert en beschermt langdurig.

Wat is het verschil tussen een vloeibare dagcrème en een normale dagcrème?

De drie vloeibare dagcrèmes hebben een lichte textuur. Ze trekken snel in en zijn de perfecte basis voor make-up. Vind jij de andere dagcrèmes van Dr. Hauschka te rijk? Dan biedt een van de vloeibare dagcrèmes de oplossing. De lichtgewichte, vochtregulerende vloeibare dagcrèmes zijn alle drie geschikt voor een ander huidbeeld met andere behoeften.

Heet de Dr. Hauschka Vloeibare Dagcrème voortaan de Activerende Vloeibare Dagcrème?

Dat klopt, maar wees gerust: de beproefde formule is niet veranderd, wel zit hij nu in een handig 50ml formaat waar je precies twee maanden mee doet. De Vloeibare Dagcrème bestaat al sinds het begin van Dr. Hauschka cosmetica. Het product kwam in 1967 op de markt en wordt nog steeds door veel enthousiaste klanten over de hele wereld gebruikt.

Kan een Vloeibare Dagcrème onder een reguliere dagcrème worden gebruikt?

Wij raden de Vloeibare Dagcrème aan als enige dagverzorging. Een extra laag dagcrème is niet nodig. Wanneer er door gevolgen van stress of veranderingen in het seizoen andere behoeften ontstaan, raden wij je aan de huid een extra dosis verzorging te bieden. Gezichtsmaskers en/of een 28-daagse kuur is dan precies wat jouw huid nodig heeft.

Zijn de verpakkingen van de vloeibare dagcrèmes duurzaam?

De Vloeibare Dagcrèmes zijn verpakt in glas. Glas is een materiaal dat goed recyclebaar is en vaak gerecycled kan worden zonder kwaliteitsverlies. Wil jij bijdrage aan een goed recycleproces? Dan raden we je aan om de verschillende materialen, zoals de pomp van de glazen fles, te scheiden.

Bron: Dr. Hauschka

Deel deze tip