Zin in pasta, maar wil je granen even overslaan? Deze penette maken we van 100% peulvruchten (erwten). Superlekker en glutenvrij. Een simpel vegan pastarecept waar je gewoon blij van wordt.
Dit heb je nodig
- Pennette di piselli verdi 250 g
- Pesto verde 4 el
- Sperziebonen 250 g
- Kokosolie (geurloos)1 el
- Rode uien 2 kleine
- Cherrytomaten 250 g
- Edelgistvlokken 2 el
Keukenspullen
Zo maak je het
- Kook de pennette in 3-4 minuten gaar. Spoel af met koud water. Meng met 4 el pesto verde.
- Maak de sperziebonen schoon. Snijd ze in korte stukjes van ca. 3 cm.
- Snijd de rode uien fijn. Snijd de cherrytomaten door de helft.
- Verhit een koekenpan met kokosolie. Zet het vuur hoog.
- Voeg de sperziebonen toe en wok ze in ca. 5 minuten knapperig en gaar.
- Voeg de rode uien toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de laatste minuut de cherrytomaatjes toe.
- Dien de borden op en garneer met edelgistvlokken.
Tip(s)
- Je kunt de pennette ook prima vervangen door een van de andere glutenvrije pasta’s.
Bron: Terrasana
KlantenService