Peelings van Annemarie Borlind

Publicatie datum 01-12-2020 11:14:05
Categorie Huid Tips

Maak de schoonheid van uw huid zichtbaar.

Onze huidcellen vernieuwen zich continu. Door die afgestorven huidschilfertjes, door onzuiverheden en een vale kleur ziet de huid er snel moe uit. De natuurlijke, doeltreffende peelings zonder microplastics van ANNEMARIE BÖRLIND maken de huid vrij van verhoorning, zuiveren het huidbeeld en zorgen voor een frisse, stralende teint.

Bovendien ondersteunen waardevolle, plantaardige en biologische inhoudstoffen de werking en verzorgende kracht van de peelings. Voor roze wangen, een fijne huid en een stralend, fris voorkomen.

Effect Peeling
Verfijnt. Compenseert. Gladmakend.

Crème-peeling met natuurlijke jojobawas-bolletjes. Verwijdert afgestorven huidcellen. Lost verhoorningen in onzuivere huid op en bevordert de talgafvoer. Kleine oneffenheden en poriën worden gladder en fijner. Verzorgt de huid met sheaboter met biologisch certificaat. Voor een fris, zuiver en gelijkmatig huidbeeld. Innovatieve textuur zonder microplastic.

Verdraagzaamheid bevestigd door onafhankelijke testinstelling. Vrij van minerale oliederivaten. Veganistisch.

Enzym Peeling
Zuivert. Verfijnt. Zacht.

Natuurlijke enzymen maken afgestorven huidcellen los en activeren de celvernieuwing van de huid. Aloë vera met biologisch certificaat voorziet de huid bovendien van aminozuren, vitamines en mineralen. Voor een zuiver, stralend en gelijkmatig huidbeeld. Ideaal ook voor een gevoelige huid. Innovatieve textuur, zonder mechanische peeling-partikels.
Tot 100× te gebruiken voor peeling.

Verdraagzaamheid bevestigd door onafhankelijke testinstelling. Vrij van minerale oliederivaten. Veganistisch.

Fruitzuur Peeling
Verfijnend. Gladmakend. Stimulerend.

De peeling-gel met een natuurlijke fruitzuren-mix van vruchten en plantenextracten peelt mild en verwijdert dode huidcellen. Het huidvernieuwingsproces wordt gestimuleerd. De teint wordt verfijnd en geoptimaliseerd. Ook ideaal voor de onzuivere huid. Voor een fris, elastisch en gevuld huidbeeld.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Veganistisch.

Bron: Annemarie Borlind

Deel deze tip