Peulvruchtenpasta met rucola en vegan feta

Publicatie datum 01-06-2022 20:06:13
Categorie Recepten , Social Media

Peulvruchten zijn perfect voor na het sporten, omdat ze relatief veel eiwit, maar ook redelijk wat koolhydraten bevatten.

  • 1 portie
  • 10 minuten bereiden

Dit heb je nodig

  • Maccheroni di lenticchie 0,5 pak
  • Rucola50 g
  • Walnoten naar smaak
  • Zongedroogde tomaten in olijfolie 4 stukjes
  • Vegan Griekse kaas naar smaak
  • Pesto di pomodori 2 el

Zo maak je het

  1. Kook de pasta in 3-4 minuten gaar. 
  2. Roer de pesto door de pasta. Voeg de rucola toe. 
  3. Snijd de zongedroogde tomaten en vegan feta in stukjes. Garneer je pasta hiermee, samen met een handje extra walnoten.
     

Tip(s)

  • Je kan de walnoten vervangen door geroosterde pijnboompitten of cashewnoten.

Bron: Terrasana.nl

 

Deel deze tip