Sea Line Home SPA kuur

Publicatie datum 04-05-2021 10:57:54
Categorie Huid Tips , Social Media

Verwen jouw moeder met deze Sea Line Home SPA kuur: verfrist het lichaam, geeft nieuwe energie en een soepele, zachte huid. Laat haar ontspannen door de Dode Zee mineralen, essentiële oliën en kruidenextracten.

Benodigdheden:

Steek in de badkamer een geurkaars of geurolie aan en zet een zacht muziekje op. Neem een lekker warm bad of een douche met de Mineral Body Wash. Dit is een milde bad- en douchegel met Dode Zee mineralen en heilzame kruidenextracten. Voor een frisse en schone huid, die in balans is. De Mineral Body Wash reinigt, kalmeert en verzacht de gevoelige, (zeer) droge, rode en geprikkelde huid. Dep jezelf rustig af met een zachte, warme handdoek.

Breng nu een royale laag Black Mud aan op lichaam en gezicht en wikkel je lichaam in met plastic folie. Dek de ogen af met kompresjes. Houd jezelf gedurende 15 minuten lekker warm met een deken. Spoel dan de modder onder de douche van gezicht en lichaam.

Masseer ten slotte je gezicht en lichaam met draaiende bewegingen met Mineral Body Butter. Deze fluweelzachte body butter voedt, hydrateert en  verzacht.

Download hier de Home SPA voor jouw moeder

Bron: Sea-Line

Deel deze tip