Stralende herfstlokken met Weleda

Publicatie datum 26-10-2021 12:14:58
Categorie Haar Tips , Social Media

Na een heerlijke nazomer is de herfst nu echt aangebroken. Dat betekent frisse temperaturen en een droge lucht (door je verwarming). Niet alleen je gezichtshuid wordt daardoor droger. Je haar en hoofdhuid moeten ook wennen aan de veranderingen.

Verzorg je haar en hoofdhuid op een 100% natuurlijke manier, voor stralende herfstlokken.

Natuurlijke energie in je haar

Haver wordt als laatste graansoort geoogst en heeft daardoor extra veel tijd gekregen om zonlicht, lucht en warmte te absorberen en op te slaan. Dit maakt haver de ideale basis voor natuurlijke en stralende lokken.
Haver

In oude tradities staat haver bekend als een graan dat mensen kracht geeft. Haver -oorspronkelijk uit het noorden - is de laatste graansoort die wordt geoogst. Het gewas heeft daardoor veel tijd gekregen om zonlicht, lucht en warmte te absorberen en op te slaan.

Ook het element water is van groot belang in de vitale energie van haver. Dankzij het krachtige wortelsysteem en de lange kiemtijd op de velden, absorbeert haver grote hoeveelheden water uit de grond, waarbij waardevolle silica in watervorm wordt geïntegreerd in het groeiproces. De waterstroom vloeit intenser door de hele plant dan in bijvoorbeeld tarwe of pluimgierst, en dat maakt deze plant zo uniek. Er worden grote hoeveelheden mineraal siliciumzuur, alsook fosfor en ijzer, vervoerd naar de aren van de plant.

De natuurlijke stoffen in haverextract helpen de normale structuur van haar en hoofdhuid op te bouwen.
Bekijk het etiket van je shampoo

In veel shampoos zitten sulfaten en siliconen om je haar schoon te maken of te laten glanzen. Maar voor schoon en gezond haar heb je dat helemaal niet nodig. Kies voor 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare haarverzorging. Voor jezelf én het milieu.
Detox voor je haar

Gebruik je voor het eerst 100% natuurlijke haarverzorging? Zie het dan als een detox voor je haar. Je hoofdhuid en haar hebben een paar weken nodig om te wennen aan haarverzorging zonder sulfaten en siliconen.
Bron: Weleda

Deel deze tip