Vegetarisch broodbeleg

Publicatie datum 30-10-2018 10:06:34
Categorie Recepten

Ingrediënten voor vegetarisch broodbeleg met artisjok, mais en olijven

Bereiding van vegetarisch broodbeleg met artisjok, mais en olijven

Alle ingrediënten in een hogesnelheidsblender doen en op de laagste stand mixen. Daarbij druppelsgewijs de Amanprana olijfolie toevoegen totdat een grove pap ontstaat. Vervolgens de snelheid opvoeren en nog meer olijfolie toevoegen totdat een romige massa ontstaat. Zodra de maximale snelheid van de blender bereikt is de pulsstand inschakelen totdat het geheel te vast is om naar de roterende messen gezogen te worden. Nu de crème van cashew, artisjok, mais en olijven in een schoon glas vullen om later te gebruiken of direct lauwwarm serveren als vegetarisch broodbeleg of dip voor toast of brood.

Recept geschikt voor: 6 porties

Voorbereidingstijd: 5 minuten

Bereidingstijd: 10 minuten

Totale bereiding: 15 minuten

Bron: Aman Prana

Deel deze tip