Vision Hoogwaardige zonnebrandproducten

Publicatie datum 18-06-2019 13:16:15
Categorie Huid Tips

Langdurige zonbescherming

De producten van Vision zijn hoogwaardige zonnebrandproducten met de unieke LipoDefenseTM technologie. De Vision producten hebben met 5 sterren de hoogst haalbare UVA-bescherming volgens de onafhankelijke UVA Star Rating van Boots.

Voor langdurige bescherming tegen de zon.

Bekijk hier het hele Vision assortiment!

Wat is UVA en UVB?

UVB zijn de zonnestralen die de opperhuid verbranden en zorgen voor een rode verbrande huid. UVA is de meest schadelijke. UVA dringt door in de opperhuid en beschadigd de bloedvaten in het lichaam en zorgen voor blijvend letsel. Daarnaast laat het de huid sneller verouderen.

Visie van Vision

Van de zon wil je zorgeloos kunnen genieten, wát je ook doet.

Vertrouw daarom op Vision, de expert in langdurige zonbescherming. Vision is zeer waterbestendig en 100% parfumvrij. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten die je huid langdurig* beschermen tegen zonnestralen. Alle lotions & sprays zijn volledig vrij van parfum en bevatten geen parabenen. En dankzij de speciaal ontwikkelde LipoDefenseTM technologie zorgt Vision voor de best mogelijke zonbescherming.

Optimale bescherming

Dankzij de unieke LipoDefenseTM technologie ben je met Vision langdurig* beschermd tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.

Volgens de UVA Star Rating, een beoordeling die de Britse drogisterijketen Boots toekent aan zonnebrandproducten op basis van een onafhankelijke testmethode, is de UVA-bescherming van Vision 5 sterren, het hoogste haalbare.

Bekijk hier het hele Vision assortiment!

Bron: Visison

Deel deze tip