Weleda Zonverzorging

Publicatie datum 14-05-2019 07:15:28
Categorie Huid Tips

Geniet veilig van de zon. Gebruik daarom zonbescherming met minerale UV-filters. Die liggen op de huid en reflecteren de zonnestraling. Het werkt daardoor ook direct. Zonbescherming van Weleda bevat geen nanodeeltjes die de huid en het lichaam binnen kunnen dringen.

Bovendien zijn onze producten voor de gevoelige huid parfumvrij. Zeer geschikt voor baby's, kinderen en mensen met een zeer gevoelige huid. De huid wordt bruin, maar verbrandt niet.

  • Werkt direct na opbrengen
  • Zeer geschikt voor baby's en de gevoelige huid
  • Bio afbreekbaar, dus veilig voor mens én natuur

Bekijk hier het hele assortiment Weleda Zonverzorging

Natuurlijk zacht voor de gevoelige huid

Alle producten van Weleda zijn 100% natuurlijk. Onze zonbescherming bevat extract van Edelweiss, dat een sterke anti-oxidatieve werking heeft. Het behoedt de cellen voor UV-schade. Bovendien is onze zonbescherming voor baby & kids parfumvrij, wat extra fijn is voor de gevoelige huid. Bescherm je huid goed en breng de zonnebrand ruim en geregeld aan. Ongeveer de hoeveelheid van 7 theelepels, om de 2 uur.

Directe bescherming met een wit laagje

De zonnebrand van Weleda ligt als een laagje op de huid en is daardoor zichtbaar na het aanbrengen. Garantie voor goede bescherming, want door het wittende effect zie je precies waar je je hebt ingesmeerd en waar niet.

De meeste zonnebrandcrèmes moeten eerst een half uur intrekken. Weleda Zonbescherming werkt echter direct, en dat zie je. Het wittende effect verminder je door de crème of lotion in kleine dots aan te brengen en steeds goed uit te smeren. Verwijderen doe je het beste met een beetje body olie, gevolgd door douchecrème of -gel.

Bekijk hier het hele assortiment Weleda Zonverzorging

Deel deze tip