Welke lichaamsproducten gebruik jij

Publicatie datum 20-07-2021 16:13:54
Categorie Huid Tips , Social Media

Je huid ondervindt gedurende de dag veel invloeden van buitenaf. Niet alleen door weersomstandigheden, maar ook door je activiteiten. Een goede verzorging is daarom erg belangrijk en stopt niet bij een gezichtscrème. Dr. Hauschka richt zich op 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je hele lichaam.

De geur van amaretto
De Bodycrème Amandel is voor velen favoriet in de zomer en herken je deze onmiddellijk aan zijn unieke geur: tere bloemen en amaretto. Gelijk komt de herinnering aan zwoele, warme zomerdagen bij je op – verschillende facetten van een onweerstaanbare geur. Je kunt voelen hoe je huid reageert op de stabiliserende en rijke, verzorgende samenstelling: je huid wordt soepel en is langdurig beschermd tegen uitdrogen.

Klik hier om de Bodycreme Amandel te bekijken!

Een frisse start
De meeste mensen zullen de dag beginnen met een verfrissende douche. Dit is het moment om wakker te worden en ontspannen je dag in te gaan. De Dr. Hauschka Douchecrème met citroen en lemongrass versterkt het ontspannende gevoel. De geur van citroen en lemongrass ademt zorgeloosheid en frisheid. Zo wil je toch iedere dag beginnen?

Klik hier om de Douchecreme Citroen en Lemongrass te bekijken!

Voetverzorging voor het hele gezin
Je voeten zijn in de zomer waarschijnlijk minder ingepakt dan in de rest van het jaar. Blote voeten of open schoenen zorgen ervoor dat je voeten onderhevig zijn aan meer invloeden van buitenaf en wat extra aandacht verdienen. Je voeten zullen sneller uitdrogen en verharden. Een goede voetverzorging is dan ook belangrijk, voor het hele gezin. De Voetcrème van Dr. Hauschka trekt snel in en verfrist de droge of ruwe huid van je voeten langdurig. Een ideale start van de dag.

Klik hier om de Voetcreme te bekijken!

Bron: Dr. Hauschka

Deel deze tip