Winter musthaves

Publicatie datum 16-12-2019 12:58:56
Categorie Huid Tips

Ontdek de musthaves voor de winter van Weleda 

De winter is in aantocht: de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Tijdens de koude maanden is het extra belangrijk je huid goed te verzorgen. Met deze 5 winter musthaves krijgt jouw huid wat het nodig heeft.

Een zijdezachte huid met Skin Food Body Butter

Deze romige Body Butter smelt op je huid en voedt haar langdurig. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Met een zijdezachte huid als resultaat.

Klik hier voor meer info!

Door weer en wind met Calendula Balsem

Calendula Weer en Windbalsem is een heerlijke product voor jong en oud. Deze rijke balsem verzacht en beschermt de huid intensief bij koud en guur weer. Bovendien is deze balsem watervrij, dus bevriest niet

Klik hier voor meer info

Milde reiniging met Forest Harmony Shower

Waan je in het sparrenbos met deze biologisch afbreekbare douchecrème. Met de verkwikkende geur van zilverspar en lavandin. De biologische sesamolie houdt de vochtbalans van je huid op peil.

Klik hier voor meer info

Een soepele huid met Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie

Raak helemaal in balans met de verfijnde geur van rozenbloesem. Deze stimulerende body olie zorgt voor een gladde en fluweelzachte huid. Een feestje voor je lichaam.

Klik hier voor meer info

Frisse geur met Zuiverende Room Spray Fresh

Zuiver de lucht met deze roomspray die helpt om vrijer te ademen. De essentiële oliën van o.a. citroen en eucalyptus zorgen voor een fijne frisse geur. Tip: gebruik de spray vanaf de eerste tekenen van een verkoudheid.

Klik hier voor meer info

Bron: Weleda

Deel deze tip