Zonbescherming zonder nanodeeltjes

Publicatie datum 28-07-2020 09:40:16
Categorie Huid Tips

Veilig in de zon: Zonbescherming zonder nanodeeltjes

Geniet veilig van de zon. Gebruik daarom zonnebrand met minerale UV-filters. Die liggen op de huid en reflecteren de zonnestraling. Het werkt daardoor ook direct. Zonbescherming van Weleda bevat geen nanodeeltjes die de huid en het lichaam binnen kunnen dringen. De huid wordt bruin, maar verbrandt niet. Je blijft langer en mooier bruin.

  • Werkt direct na opbrengen
  • Hoge UV-bescherming
  • Bio afbreekbaar; veilig voor mens en natuur

Wittend effect

De zonbescherming van Weleda ligt als een laagje op de huid en is daardoor zichtbaar na het aanbrengen. Garantie voor goede bescherming, want door het wittende effect zie je precies waar je bent ingesmeerd en waar niet.

Het wittend effect kan je verminderen door de crème of lotion in kleine dots aan te brengen en steeds goed uit te smeren. Afhalen doe je het beste met een beetje body olie, gevolgd door douchecrème of -gel.

Bescherm jezelf met de koningin van de Alpen

Alle producten van Weleda zijn 100% natuurlijk. Onze zonbescherming bevat extract van Edelweiss, de koningin van de Alpen. Die plant heeft de capaciteit om met het intense zonlicht in de Alpen om te gaan en heeft een sterke anti-oxidatieve werking. Dat behoedt de cellen voor UV-schade.

De zonbescherming bevat de heerlijke natuurlijke geuren van lavendel, Roomse kamille en litsea cubeba.

Bekijk hier de Zonverzorging van Weleda

Bron: Weleda

Deel deze tip