Zuiverende Room Sprays

Publicatie datum 02-04-2019 09:07:23
Categorie Info

Wist je dat we meer dan 90% van onze tijd binnen doorbrengen? En dat de lucht binnen dikwijls nog meer vervuild is dan de buitenlucht? Met Weleda Zuiverende Room Sprays op basis van 100% biologische essentiële oliën zuiver je de lucht van belastende stoffen. Bovendien heeft elke spray een unieke samenstelling die je ademhaling verbetert, extra energie geeft of helpt ontspannen.

Hoe werkt het?

Elke spray bevat een unieke mix van 100% natuurlijke en biologische essentiële oliën die bekend staan om hun luchtzuiverende effect (o.a. citroen, eucalyptus en bergamot). Ook werden specifieke essentiële oliën toegevoegd die een positief effect hebben op je welzijn (zoals lavendel, zilverspar en akkermunt).

Voor een optimale werking volstaat het om de Zuiverende Room spray een paar keer per dag in een of meerdere hoeken van de kamer te verstuiven. De sprays zijn geschikt voor elk seizoen, op elk moment van de dag.*

Waarom is het zo belangrijk om de lucht in huis te zuiveren?

Vervuilde lucht bevat meer ziekmakende stoffen. Vooral in gesloten ruimten waar de verwarming of airconditioning de hele dag aanstaat en geen raam open kan, kan vervuilde lucht met bacteriën, schimmels en virussen een bedreiging voor onze gezondheid vormen. Het gevolg is dat steeds meer mensen last krijgen van geïrriteerde luchtwegen, astma, allergieën, hoofdpijn, slapeloosheid, enzovoort. Vaak gaat het ook om vage klachten, en legt men niet de link met de luchtkwaliteit.

Tip: gebruik Luchtzuiverende Room Spray Vitality op kantoor of in een vergaderruimte. Extra energie en inspiratie verzekerd!

* Gebruik van de Zuiverende Room Sprays wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, borstvoedingsperiode of bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Bekijk hier het hele assoritment van de Weleda Roomsprays

Bron: Weleda Nederland

Deel deze tip