Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (472)
Huid Tips (85)
Thee ideeën (5)
Info (22)
Rineke Dijkinga (194)
Haar Tips (23)
Social Media (108)
Noets (12)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Koriander (Coriandrum sativum) is een plant uit de schermbloemenfamilie (Apiaceae). De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Gemalen korianderzaad is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt.
De smaak van karwij/kummel ligt tussen komijn en dille. Het geeft smaak aan suddergerechten, (zuur)kool, soepen en sauzen of zelfs aan roggebrood. Doseer karwijzaad zelf naar smaak.
De gezonde bestanddelen van kurkuma komen het beste vrij indien je het gebruikt tezamen met zwarte peper.
Een heerlijk kruidenmengsel waarin de smaken van de Mediterranee samenkomen.
Mosterdzaad wordt gebruikt voor het maken van mosterd, instoofpotten, roomkaas. In de Indische keuken wordt voor het gebruik in gerechten bruin mosterdzaad verhit om een nootachtige smaak te geven. De hele zaadjes geven in vergelijking tot andere specerijen weinig geur af. Mosterdzaad is een van de meest gebruikte inmaakkruiden voor onder andere augurken...
Dit gemalen muskaatnootpoeder is ideaal om snel en eenvoudig je gerecht op smaak te brengen. Muskaatpoeder kan je het beste met mate gebruiken bij hartige gerechten zoals puree, soep, bloemkool, vlees, witlof, asperges en sperziebonen.
Oregano is een kruid met kleine groene blaadjes en heeft een krachtige smaak, vol aroma. Oregano is geliefd in de Italiaanse, Griekse, Franse en Mexicaanse keuken. Gebruikt op pizza's, in tomatensauzen, groenteschotels en gehakt.
Paprikapoeder wordt gemaakt van gemalen gedroogde paprika’s. Dit zijn niet de bekende blokvormige paprika’s, maar een speciale soort puntige pepers die 12 tot 15 cm lang worden en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm en droog klimaat.
De naam Pau d’Arco is Portugees voor ‘boogstok’ en refereert aan het gebruik van het hout voor het maken van jachtbogen
Witte peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees. Witte peper heeft een pikante smaak.
4 Seizoenen peper, wie kent het niet. Het is een heerlijk mix van 4 soorten, de zwarte, witte, groene peperbessen en de roze die geen echte peper is. vier seizoenenpeper is een in de keuken veel gebruikte specerij met een licht scherpe smaak.
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService