1N Zwart Haarverf Herbatint

14,95

Herbatint verft uw haar met zorg en beschermt de gevoelige structuur, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling. Herbatint gebruikt de natuurlijke eigenschappen van kruidenextracten en plantaardige eiwitten. Het geeft uw haar een diepe natuurlijke glans en schoonheid. 

Bekijk hier het hele assortiment van de Herbatint haarkleuring.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

HERBATINT GEBRUIKSAANWIJZING
Een uitgebreide gebruiksaanwijzing vindt u in de verpakking.

  • Doe altijd eerst een huidtest om de overgevoeligheid voor een product te controleren. Meng een klein beetje verf met de ontwikkelaar en wrijf een klein plekje achter het oor of in de elleboog in met de verf. Laat dit enige tijd zitten. Zodra er enige reactie optreedt, zoals jeuk, zwellingen, roodheid of uitslag, dient gebruik van dit product te worden vermeden. Deze test kan ook met de Vegetal Colour gedaan worden.
  • Doe een test op een haarlok. Pak een lok onderop het haar om te kijken of de kleur ook daadwerkelijk uitpakt zoals op de verpakking aangegeven. Het eindresultaat kan afhankelijk zijn van uw originele haarkleur en de structuur van het haar. Herbatint kan veilig worden toegepast op eerder gekleurd haar (met uitzondering van Henna). Het kan zijn dat de kleur licht verschild met de staal. Dit wordt veroorzaakt door de chemische pigmenten die zijn achtergelaten bij het vorige product.
  • Verf alleen schoon haar. Niet goed uitgewassen haar kan de ontwikkelende kleur beïnvloeden.
  • Kies een kleur maximaal 2 tot 3 nuances lichter dan uw natuurlijke haarkleur.
  • Wrijf eventueel Crème Royal rond de haargrens en draag altijd rubber handschoenen om kleuren van de huid te voorkomen.
  • Meng de twee flesjes. Bij kort haar kan de helft van beide flesjes volstaan. De verf en ontwikkelaar die u overheeft kunt u bewaren voor een volgende kleuring. Sluit de flesjes wel goed af. Kleuring en fixeermiddel die al gemengd zijn, kunt u niet meer bewaren.
  • Bij reeds gekleurd haar het product alleen aanbrengen op de uitgroei en 30 minuten laten inwerken. Daarna op het gehele haar aanbrengen en nogmaals 10 minuten laten inwerken. Bij onbehandeld haar de volledige hoeveelheid van het product aanbrengen op het gehele haar en 40 minuten laten inwerken.
  • Uitspoelen met lauwwarm water totdat het water helder is.

 

HERBATINT NATUURLIJKE HAARKLEURING

Herbatint is samengesteld met een minimale hoeveelheid farmaceutische en chemische ingrediënten welke gecombineerd met de extracten van planten en kruiden een unieke haarverf formule vormen die niet alleen het haar zorgvuldig verft, maar het ook voedt en beschermt.

Geen ammoniak: Speciaal samengesteld uit kruiden extracten en plantaardige eiwitten, zoals rozemarijn, kinabast en walnootschil om de kleuring voorzichtig aan te brengen en daarmee een natuurlijk glanzend resultaat voor uw haar te bereiken.

Niet schadelijk voor het haar: Door de unieke samenstelling verft Herbatint het haar zonder hieraan schade toe te brengen, wat resulteert in een natuurlijke subtiele kleur die er niet alleen goed uitziet, maar ook in haar wat goed aanvoelt. De Aloe Vera in Herbatint voorkomt irritatie van het haar en de hoofdhuid. Daarnaast verzorgt het de huid en stimuleert Aloe Vera het haar bij de wortel.

Herbatint is van nature doorschijnend, hetgeen uw haar accentueert met een gezonde glans en lichtspiegeling, in tegenstelling tot de onnatuurlijk dekkende kleur die vaak geassocieerd wordt met chemische haarverven.

Naast de permanente haarkleuring bevat Herbatint een spectrum van semi-permanente haarkleuringen, Vegetal Colour genaamd. Deze kleuren versterken de glans en helderheid van uw natuurlijke haarkleur terwijl ze de conditie van uw haar verbeteren. Vegetal Colour haarverf verbergt alleen de eerste grijze haren en wast geleidelijk aan uit na 5 tot 6 wassingen.

 

UW HAAR VERDIENT EEN PRODUCT DAT HET HAAR NIET BESCHADIGT!

Ontdek het geheim van prachtig gekleurd haar met Herbatint, een haarverf speciaal samengesteld uit kruidenextracten en plantaardige eiwitten.

 

 

GEEN

AMMONIAK

GEEN

PARABENEN

 

GEEN

PARFUM

SLECHTS 3% WATERSTOFPEROXIDE

 

GEEN

ALCOHOL

HEEL NATUURLIJK RESULTAAT

 

GEEN

RESORCINOL

100% GRIJSDEKKING

HET MEEST NATUURLIJKE ALTERNATIEF VOOR PERMANENTE HAARKLEURING!

Kies voor Herbatint en geniet van de voordelen van haarverzorging op natuurlijke wijze!

Waarom Herbatint “Het meest natuurlijke alternatief” voor het kleuren van uw haar is.UNIEKE EN ZACHTE FORMULE 
Een zorgvuldig uitgebalanceerde formule. 
Herbatint’s gamma bestaande uit 36 kleurtinten is het resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek met als doel het minimaliseren van het gebruik van chemische stoffen, perfectioneren van de kleurresultaten en het voorkomen van schade aan het haar.

Herbatint is het zachtste permanente haarkleuringsproduct op de markt en minimaliseert de kans op een allergische reactie bij haar gebruikers. Vertrouw op Herbatint om de conditie en de gezondheid van je haar te beschermen.

 

VRIJ VAN AMMONIAK - RESORCINOL - PARABENEN - ALCOHOL - PARFUMS 
Herbatint bevat geen ammoniak (bekend vanwege het beschadigen van de haarvezel), parabenen als conserveermiddel of resorcinol als kleurstof. Het ontbreken van alcohol en parfum voorkomt dat de haren uitdrogen. Hierdoor is Herbatint geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

 

LAGE CONCENTRATIE WATERSTOFPEROXIDE 
Herbatint maakt gebruik van een ontwikkelaar met een zeer lage concentratie (minder dan 3% na mengen) waterstofperoxide (H2O2), ruim onder de wettelijk bepaalde aanvaardbare grens(*). Dit helpt bij het behoud van de haarstructuur. (*) De concentratie waterstofperoxide toegestaan door Europese wetgeving bij toepassing van een haarkleuring is 6% (EC NO 1223/2009).

 

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN 
Herbatint bevat 8 verschillende organische kruidenextracten wiens gecombineerde versterkende en verzachtende eigenschappen het haar beschermen tijdens kleuring.

 

TOEPASSING 
Breng het product aan met een kwast om de hoofdhuid beter te beschermen. Een applicatiekit met kwast, beschermingscape en maatbeker wordt separaat verkocht. Alle items zijn herbruikbaar.

 

RESPECT VOOR DE NATUUR
Herbatint is verpakt in volledig recyclebaar non glossy karton van gecontroleerde oorsprong (FSC) en ondersteunt verantwoord bosbeheer en duurzaamheid. De kleur en de ontwikkelaar in de verpakking worden verkocht in afsluitbare flessen, zodat de gebruiker het ongebruikte product kan bewaren voor verdere toepassingen, met als resultaat vermindering van afval en verminderde belasting van het milieu.

Herbatint is geschikt voor veganisten en is tegen het testen op dieren.

 

 

 

Schrijf uw recensie

1N Zwart Haarverf Herbatint

1N Zwart Haarverf Herbatint

Herbatint verft uw haar met zorg en beschermt de gevoelige structuur, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling. Herbatint gebruikt de natuurlijke eigenschappen van kruidenextracten en plantaardige eiwitten. Het geeft uw haar een diepe natuurlijke glans en schoonheid. 

Bekijk hier het hele assortiment van de Herbatint haarkleuring.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product