Herbatint Permanente Haarkleuring

Publicatie datum 26-03-2019 07:56:18
Categorie Haar Tips

Herbatint is een permanente haarkleuringsgel zonder ammoniak, verrijkt met 8 organische kruidenextracten. Herbatint geeft het haar een zeer natuurlijke en intense kleur en dekt uw grijze haar voor 100% vanaf de eerste toepassing. Uw haar krijgt een heldere en levendige kleur en is direct gezonder en natuurlijk mooi.

EEN UNIEKE EN ZACHTE FORMULE VRIJ VAN AMMONIAK - RESORCINOL - PARABENEN - ALCOHOL - PARFUM
Dermatologisch getest op de gevoelige huid; uitstekende huidcompatibiliteit. Dit resultaat bevestigt de onderscheidende kwaliteit van het merk en de unieke uitgebalanceerde formule.
De ontwikkelaar bevat een lage concentratie waterstofperoxide (minder dan 3% na het mengen), ruim onder de limiet van 6% die is toegestaan volgens Europese wetgeving (EC NO 1223/2009). Herbatint maakt gebruik van glutenvrije en op nikkel geteste ingrediënten. Geschikt voor veganisten.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
Een formule verrijkt met 8 organische kruidenextracten die het haar voeden en de hoofdhuid beschermen. Behouden de kleurintensiteit en zorgen voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

36 MENGBARE KLEUREN
Vind uw ideale kleur, door te kiezen voor een enkele kleur of door het mengen van meerdere kleuren samen, zodat u uw eigen unieke natuurlijke look kunt creëren. De flesjes zijn hersluitbaar, waardoor het ongemengde product kan worden bewaard voor latere toepassingen.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK
De Herbatint kleuringsgel is gemakkelijk te mengen dankzij de gelachtige samenstelling en geurlose formule. Een perfect kleurresultaat in slechts 40 minuten!

KLEURRESULTAAT 
Herbatint heeft een zachte formule met een zeer lage concentratie waterstofperoxide (10 volumes) waardoor u uw natuurlijke haarkleur maximaal twee tinten lichter kunt kleuren. Alleen kleuringen met een hogere concentratie waterstofperoxide (30-40 volumes) bevatten een hogere bleekkracht die onvermijdelijk de haarstructuur aantast en van invloed is op de gezondheid van het haar.

MET RESPECT VOOR DE NATUUR
De Herbatint verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar ongestreken papier met een oorsprongsbenaming. Herbatint is tegen dierproeven en is geschikt voor veganisten. De flesjes kunnen hersloten worden en de ongemengde inhoud kan opnieuw worden gebruikt, zodat u alleen gebruikt wat u nodig hebt en de rest bewaart voor een volgende toepassing. Dit om nutteloze verspillingen te vermijden.

Filosofie

Al meer dan 40 jaar worden we bij het ontwikkelen van onze producten geïnspireerd door de natuur en het welzijn van vrouwen. Het is onze uitdaging om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren door het verzorgen van hun haar. Dit is de geest die onze filosofie nog steeds kenmerkt.

Onze producten zijn, net als ons merk, eenvoudig en tijdloos, het symbool van ons erfgoed en van onze kennis. Herbatint is altijd al het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring geweest. Kleuren, nuances, die elke vrouw de kleur bieden die het beste bij haar persoonlijkheid past. Een ware kunst in het creëren van de beste resultaten, terwijl het haar gezond blijft.

NATUUR EN DUURZAAMHEID
De focus op natuurlijkheid drijft ons tot het gebruiken van de meest zuivere grondstoffen uit de farmaceutische industrie, en zorgvuldig geselecteerde biologische kruidenextracten. Wij pleiten voor de zaak van de rechten van dieren ter ondersteuning van de afschaffing van alle vormen van uitbuiting. De Herbatint verpakking is volledig recyclebaar.

ONDERZOEK EN KWALITEIT
Passie en toewijding leiden ons naar innovatie en onderzoek. Delicate en uitgebalanceerde formules, geperfectioneerd na verloop van tijd, zijn specifiek ontworpen om het veiligste en meest natuurlijke alternatief in haarkleuring te bieden.

EXPERTISE EN SPECIALISATIE
Door een exclusieve verbondenheid aan de schoonheid en welzijn van gekleurd haar en een lange traditie van vasthoudenheid, dynamiek en know-how, wordt de marketing en productie van onze producten elke dag opnieuw versterkt.

LOYALITEIT EN VERTROUWEN
Eerlijkheid, vertrouwen, samenwerking en wederzijds respect hebben gemotiveerde, tevreden klanten en eerlijke producten met betaalbare prijzen tot gevolg. Maximale kwaliteit, transparantie en kwaliteit vormen het kernfundament van de relaties die we tot stand brengen.

Plantaardige extracten

De unieke formule van Herbatint wordt verrijkt door de eigenschappen van 8 pure biologische kruidenextracten die een tonende en kalmerende werking hebben en tevens de kleur verbeteren en beschermen. Een echte synergie tussen natuur en technologie, die de huid beschermt tijdens het kleuren en het haar voedt en herstelt waardoor het gezond en mooi wordt.

ALOË VERA BARBADENSIS
Beschermt en voedt het haar tijdens het kleuren. Vitaminen en mineralen hebben een intense natuurlijke voedende en ontstekingsremmende werking, die ervoor zorgt dat de kleur in de haarvezels dringt, zonder ze te beschadigen.

LIMNANTHES ALBA (Donzige moerasbloem)
Hydrateert en laat het haar glanzen dankzij de olie die gewonnen wordt uit de zaden die de natuurlijke lipiden barrière effectief herstelt. E-F vitamines, eiwitten, vezels, aminozuren en glucose, geven volume en glans met als resultaat verzorgd haar met een intense en langblijvende kleur.

CINCHONA CALISAYA (Kina Calisaya)
De Quina bast extracten hebben een talg regulerende werking waardoor zowel het haar als de hoofdhuid wordt versterkt en beschermd.


HAMAMELIS VIRGINIANA (Amerikaanse toverhazelaar)
Rijk aan essentiële oliën, met inbegrip van zure oliën en flavonoïden. Geeft kracht en glans aan het haar en heeft tevens een verkwikkende, kalmerende en zuiverende werking.

ECHINACEA ANGUSTIFOLIA
De huid- zuiverende en natuurlijk kalmerende werking heeft deze plant te danken aan de werkzame bestanddelen, zoals oliën, zuren, betaïne en polysacchariden. Hydratateert, regenereert en voedt het haar en beschermt tevens de hoofdhuid.

JUGLANS REGIA
De antiseptische eigenschappen en voedingsstoffen van de walnootschil versterken en intensiveren de kleur, terwijl de pH-balans van haar en huid wordt gehandhaafd.

RHEUM PALMATUM
Versterkt de kleur en beschermt de huid, geeft helderheid en toon aan het haar, fixeert de kleur en heeft een ontstekingsremmende werking.

BETULA ALBA
Re-mineralisatie en verstevigende eigenschappen, gecombineerd met de verzachtende effecten, regenereert het haar en beschermt de hoofdhuid.

Duurzame projecten

Met respect voor onze planeet en de levende wezens die erop wonen:

Certified B Corporations®
Gecertificeerde B Corporations® voldoen aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en juridische aansprakelijkheid en streven ernaar de kracht van ondernemen te gebruiken om sociale en milieuproblemen op te lossen. Ze herdefiniëren zakelijk succes door het geloof dat een bedrijf naast het bedienen van de aandeelhouders tevens een verantwoordelijkheid heeft ten opzichte van de samenleving en onze planeet. Antica Erboristeria, de Herbatint Company, werd een B Corp ™ omdat ze deze kernovertuigingen deelt en heeft besloten om ze te integreren in haar bedrijfsdoelstellingen.

Zero Impact Web®
Antica Erboristeria sluit zich aan bij Zero Impact Web®, ter vermindering van de uitstoot van kooldioxide, afkomstig door het gebruik van internet en draagt daardoor bij aan de ontwikkeling en bescherming van onze bossen, een klein gebaar dat grote resultaten kan opleveren.

Cruelty free and vegan
Antica Erboristeria steunt de zaak van de dierenrechten, is tegen dierproeven en alle andere vormen van uitbuiting. Daarnaast verklaart ze dat haar producten geen dierlijke elementen bevatten en dus voldoen aan een behoefte van een groeiend aantal consumenten.

Mileuvriendelijke verpakkingen 
Tot de belangrijkste eco-duurzame initiatieven van Antica Erboristeria die zijn gestart ter bescherming van het milieu, behoort o.a. het gebruik van volledig recyclebare verpakkingen. Daarnaast zijn de flessen afsluitbaar zodat het ongebruikte product bewaard kan blijven, met als resultaaat vermindering van afval en verminderde belasting van het milieu. De Herbatint verpakking is gemaakt van volledig recyclebaar ongestreken papier met een oorsprongsbenaming.

Ontdek de Herbatint kleuren

Herbatint biedt een kleurenrange van 36 kleuren, kies uw perfecte kleur uit 7 series, die speciaal geformuleerd zijn om uw persoonlijke look te creëren. Kies de serie die het best bij u past en scroll door de kleuren om de kleur te vinden die uw persoonlijkheid het best tot uiting brengt.

NATUURLIJK
Met de N (Natuurlijke) serie, kunt u uw haar kleuren en uw natuurlijke kleurbalans behouden. Kies hiervoor als u uw natuurlijke haarkleur wilt behouden en verlevendigen.

AS
De C (as) tinten zijn ontworpen om te neutraliseren en/of ongewenste koper of roodachtige hightlights op te heffen. Voor een optimaal resultaat moeten deze kleuren gecombineerd worden met het bijbehorende kleurnummer uit de Natuurlijke serie.

KOPER
De koperkleuren staan garant voor een koperachtige kleur, rijk aan nuances, ze verlichten uw haar met warme reflecties. De R (koper) tinten zijn met name geschikt voor een goudachtige tint.

GOUD
De D (Gouden) tinten zullen goudblonde of bruine highlights geven, afhankelijk van de mate van uw kleurkeuze. Kies voor een intens, helder en natuurlijk resultaat.

MAHONY
Ideaal om bruin en natuurlijk rode highlights toe te voegen aan eentonig haar, worden de M (Mahony) tinten gebruikt voor een kleurervaring die meer persoonlijkheid geeft aan uw look. Geschikt voor een lichtroze gloed; ze versterken de basiskleur.

GOUD-KOPER
De DR (Goud-Koperachtige) tinten zijn afkomstig uit een mengsel van gouden tinten en een klein percentage van koperachtige tinten. Ze geven helderheid en creëren de charme van perzikachtige of zanderige kleuren, perfect om highlights te creëren of om meer karakter te geven aan blond haar.

FASHION FLASH
Intense, briljante, glamoureuze kleuren voor een trendy look zonder de natuurlijkheid van de Herbatint kleuren op te geven. Bij gebruik in combinatie met andere nuances, zijn de FF (Fashion Flash) ideaal om de gekozen kleur aan te passen en karakter te geven.

BEKIJK HIER HET HELE HERBATINT ASSORTIMENT!

Bron: Herbatint Nederland

   

Deel deze tip