New Care terug naar school toppers

Publicatie datum 20-08-2019 11:51:17
Categorie Info

New Care Multi kinderen en Kinder omega juist als ze weer naar school gaan
Je hebt uitgekeken naar de zomervakantie. Lekker een paar weken geen stress-situaties in de ochtend, samen op vakantie en leuke dingen doen. En dan zit het er ineens weer op en ben je ook weer blij dat je kind naar school gaat. En je bent niet de enige hoor. Volgens onderzoek kijkt maar liefst 51% van de ouders uit naar het moment dat het ‘normale’ leven weer begint.
 
Als ouder bereid je je kind goed voor op deze eerste schooldag na de vakantie. Bijvoorbeeld door al eerder te starten met het schoolritme of tijdig te vertellen dat school binnenkort weer begint. De veranderingen die gepaard gaan met zo’n eerste schooldag kunnen ook van invloed zijn op het afweersysteem van je kind. Zo zijn er op school weer heel veel klasgenootjes en andere kinderen die van alles in hun mond stoppen, samen spelen in de modder, er vrolijk op los hoesten en niezen en vergeten hun handen te wassen. Een goede weerstand creëren als je kind weer naar school gaat is zeker geen overbodige luxe.
 
Weerstand bouw je op door goed te eten (fruit, groente en essentiële vetzuren), voldoende slaap en veel buitenspelen. Maar juist bij de start van het nieuwe schooljaar kan het belangrijk zijn om wat extra’s te doen. New Care Supplements is er dan ook voor jou. Met oer-Nederlandse voedingssupplementen, die speciaal zijn afgestemd op de Nederlandse voeding en de leefstijl van je schoolgaande kind.

  • Multi kinderen vitaminen en mineralen voor extra weerstand en de groei en ontwikkeling van je kind
  • Kinder omega  iedere dag vis op hun bord met essentiële vetzuren verpakt in een extra kleine capsule

Nu ook in ‘grote-broer-en-zus’ verpakking
Vanaf week 34 leveren wij New Care Multi kinderen ook in een ‘grote-broer-en-zus’ verpakking met 120 kauwtabletten. Handig en lekker voordelig. Met de introductie van deze grootverpakking hebben wij meteen de hoeveelheid foliumzuur afgestemd op de behoefte van kinderen.

Bron: New Care

Deel deze tip