Een prachtig ogende en super lekkere hartige quiche. Nou ja, hartig: door de rode kool met appeltjes, de rode bieten en de specerijen heeft ie een zoete toon.
Blancheer je verse tuinbonen. Of gebruik in de winter geblancheerde diepvriestuinbonen. Doe de tuinbonen samen met de creme fraiche, pesto*, peper, olijfolie en knoflook in je blender.
Deze vegan haverkoekjes zitten vol met goede ingrediënten. De basis is havermout, wortel en noten. We zoeten de havermoutkoekjes met kokosbloesemsuiker, want dat is suiker in z’n puurste vorm.
Wie wat bewaart die heeft wat! Samen met de zoete aardappelen van de herfst en de rabarber die ik in de zomer oogstte heb ik toch een lekkere muffin gemaakt. Voor de verjaardag van mijn lief.
Hoe maak je pepernoten zelf? En nog belangrijker: hoe maak je pepernoten vegan? Dit vegan recept voor pepernoten heeft het allemaal.
KlantenService