Ovenschotel met seitan, kleine aubergine, aardappel en room van Stefano Vicinoadio is te bereiden in 50 minuten. Je maakt dit gerecht met van Amanprana. Dit recept uit de Belgische keuken is heerlijk als Hoofdgerecht & Ovenschotel.
Een prachtig ogende en super lekkere hartige quiche. Nou ja, hartig: door de rode kool met appeltjes, de rode bieten en de specerijen heeft ie een zoete toon.
Deze vegan haverkoekjes zitten vol met goede ingrediënten. De basis is havermout, wortel en noten. We zoeten de havermoutkoekjes met kokosbloesemsuiker, want dat is suiker in z’n puurste vorm.
Wie wat bewaart die heeft wat! Samen met de zoete aardappelen van de herfst en de rabarber die ik in de zomer oogstte heb ik toch een lekkere muffin gemaakt. Voor de verjaardag van mijn lief.
Toast met champignon met cashew crème en zwarte knoflook van Philippe Van den Bulck is te bereiden in 30 minuten.
KlantenService